Nederlandse Ruiter Sport Vereniging
Sinds 1929

NRSV Tweedaagse 26 en 27 mei 2018 in en rondom Epe, Nunspeet en Heerde

De tweedaagse op 26 en 27 mei van dit jaar zal vertrekken vanaf de Charles Hoeve, gelegen op het schitterende nostalgische Landgoed West-Raven. Dit Landgoed ligt op de Veluwe tussen Epe en Nunspeet.

Vanaf de Charles Hoeve gaan we de eerste dag richting noord door mooie bossen, met daar een uitloop naar de Renderklippen(heide) in Heerde. Op de tweede dag gaan we richting zuid over de prachtige Tongerense heide en bossen, met een uitloop naar het Kroondomein.

Zoals gebruikelijk rijdt ieder tweetal de ca. 35 kilometer op de eerste dag en de ca. 25 km op de tweede dag in haar eigen tempo. We rijden door een afwisselende landschap van bossen, langs weides en over heidevelden. 

Mocht je geen partner hebben om mee te rijden, dan zorgen wij hier voor.

Uiteraard is het ook mogelijk om één dag mee te rijden. Geef dit aan in het inschrijfformulier.

Adressen

We logeren in Hotel De Witte Berken, Oost Ravenweg 8, Epe en de paarden staan bij De Charles Hoeve, Tongerenseweg Zuid 215, Epe. Het hotel ligt hemelsbreed 500m vanaf De Charles Hoeve De afstand tussen het Hotel en de Manege is slechts 1,4 km, oftewel 3 minuten rijden met de auto.

Inschrijving

De inschrijving is geopend. Inschrijven gaat heel makkelijk via het digitale inschrijfformulier. Je ontvangt direct een bevestigingsmail. Vul a.j.b. voor elke deelnemer een apart formulier in. Een week voor het NRSV evenement ontvang je een mail met meer informatie.  

Inschrijving is tot 5 Mei 2018 mogelijk.  

Tijdens het inschrijven zie je precies wat de kosten worden voor  “all-in” of één dag.

Voor het inschrijven graag deze link gebruiken

Ga voor andere NRSV evenementen naar het Programma.

 

.