Nederlandse Ruiter Sport Vereniging
Sinds 1929

INFO NAJAARSRALLY 2018 VOLGT

De NRSV najaarsrally zag er in 2017 als volgt uit:

 

Najaarsrally 2017

Heb je altijd al (of wéér voor de NRSV veteranen) een rally in het Rotterdamse willen rijden, dan is dit je kans! Op zondag 8 oktober  organiseren de winnaars van de NRSV Najaarsrally 2016 vanaf de Rotterdamsche Manège een ouderwetse 'stads'rally. En denk maar niet dat dit een rit door het Centrum wordt! Deze rally is een rally in de “weidse” omgeving van Rotterdam en voert door het Kralingse Bos, langs de Rotte naar het Bergsche Bos, de Zevenhuizer Plas, om vervolgens terug te keren via het Schollebos en het ‘s-Gravenweggebied. Uiteraard kan de route ook omgekeerd worden gereden! Je bepaalt zelf hoe veel posten je aandoet en hoe veel kilometers je rijdt5 km

Leuk detail is dat de Jockey Club dit jaar haar 'Out of the Box'- 180 jarige bestaan viert, een mooie gelegenheid om te komen kijken naar de geheel gerenoveerde binnenmanege en de nieuw aangelegde Dura Vermeer piste in het Kralingse Bos!

Start/Finish: Rotterdamsche Manège “de Jockey Club”, Kralingseweg 120, Rotterdam

Inschrijven als team of alleen: heb je een partner om mee te rijden, schrijf je dan samen in. Indien je geen partner hebt om mee te rijden, dan zorgt het bestuur van de NRSV dat je gekoppeld wordt. Heb je nog nooit een rally gereden en wil je het een keer proberen, dan koppelt het bestuur van de NRSV je aan iemand die ervaren is. Kruis aan “koppel mij” in het inschrijfformulier.

Startgelden inclusief lunch en dierenartskeuring: euro 35,- voor leden (en euro 45 voor niet-leden. Mocht je nadien besluiten om lid te worden, dan wordt er euro 10,- in mindering gebracht van je contributiegelden.)

Wordt een team winnaar van deze rally: dan hebben zij eeuwige roem en mogen zij de rally in het najaar van 2018 uitzetten. Men dient lid te zijn of te worden om de rally uit te zetten in 2018.

De gelukkige winnaars van de Najaarsrally 2017 zijn geworden: Jennifer Dijkmans en Jelmer Pauel. Zij zullen in het najaar 2018 een Rally uitzetten in de maand oktober 2018.